Pier Martino është një markë italiane, që është përcaktuar me stil, klasë dhe elegancë. Modelet e tyre janë të punuara me dorë, me gurë të çmuar, gurë natyror, dhe nga lëkura më e mirë italiane. Pier Martino syzet, janë për të gjithë ata që duan të jenë të ndryshëm, për këdo që dëshiron ta tregojë karakterin dhe bukurinë e vet unike!

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli