Duke përdorur bindjen se thelbi i cilësisë është risia, Oakley sot prodhon një nga syzet më të mira dhe më cilësisore në treg. Marka e magjepsur me inovacionin që bën të mundur ndryshimin e thjerrëzave Oakley për korniza Oakley. Me hapa të tillë të teknologjisë, Oakley është bërë një nga markat më të mira dhe inovative, zgjedhja numër një e atletëve më të mirë në botë. Për markën mund të thuhet shumë, por shkurt dhe qartë mund të thuhet se ai përfaqëson një sinergji të vërtetë të shkencës dhe artit.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli