Marc Jacobs është në gjendje të krijojë një milion zgjidhje kreative për të dizajnuar koleksion të ri, të ndryshëm të syzeve, vetëm për të kthyer rreth 180 gradë në sezonin e ardhshëm me modele të papritura. Koleksioni i syzeve të diellit Marc Jacobs bart një stil modern, në një kohezionin të zgjuar në mes të elegancës dhe frymëzimit sportiv.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli