Rinia shpesh rimohet me pakujdesi, por në mendjen rinore gjithmonë ka një ide e cila nga dita në ditë formësohet. Nëntëmbëdhjetë vjeçi Adriano Lio nga Treviso, idenë e tij të aksesorëve të ndryshëm të modës e formësoi në fabrikën e ideve dhe të unikes – LIO OCHIALLI. Syzet LIO, janë krijuar nga pjesë dhe shtojca të ndryshme të metaleve, bakrit dhe çelikut, të punuar me dorë dhe me dizajn të përsosur. Gjithmonë asimetrik dhe unik. Fitues të shpërblimeve të shumta.  

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli