Emri KYME vjen nga fjala greke KYMEI që do të thotë valë. Vetë fjala sugjeron energji dhe lëvizje. Marka shumë shpejt u bë mishërim i syzeve me cilësi të lartë me një dizajn modern dhe kultit të krijuar evergrin.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli