Më 21.06.2017, e mërkurë, me fillim në ora 15, morëm pjesë në promovimin dhe njohjen e përfitimeve të markës botërore të famshme dhe të afirmuar për syzet sportive – Oakley.

Syzet OAKLEY vlejnë për syzet më të mira sportive dhe pikërisht shkaku i qelqit cilësor, të cilat janë shpallur si më të mirat në botë, një numër i madh i atletëve dhe sportistëve besimin e tyre e kanë në këtë markë.

Ngjarja garantoi një përvojë mahnitëse për ti kuptuar syzet, që janë një arritje e lartë teknologjike dhe kanë dizajn të patëmetë.