Më 25 mars 2017, në zemër të Shkupit, në sheshin Maqedonia, u hap një kapitull i ri në optikë. Dioptra Couture kontribuon dhe shkakton zhvillim të pazakontë në fushën optike në Maqedoni. Dioptra Couture është salloni i gjashtë i familjes Dioptra (Optics, Outlet) i cili për herë të parë në Maqedoni i ofron markat më luksoze të tregut botëror. Hapja ishte e plotësuar me kënaqësi arkitektonike, si dhe me një varg të markave premi dhe unike. Pavarësisht shumëllojshmërisë së produkteve, Dioptra Couture ka edhe softuer japonez të ID thjerrëzave optike (Hoya Eye Genius) i cili është i përfaqësuar për herë të parë në Maqedoni. Në kuadër të sallonit, është hapur një kabinet optometrik, ku për një orë kryhet kontroll i detajuar, dhe sigurohet përpunim i syzeve dhe thjerrëzave. Atmosfera e këndshme e mbindërtuar me shërbim profesional ofron një kënaqësi të vërtetë për këdo që viziton Dioptra Couture. Salloni solli marka globale dhe unike të tilla si Oliver Peoples, Philippe Starck, Moscot, Lindberg, Snob Milano, Etnia Barcelona, Gucci, Boucheron, Brioni, Stella McCartney, Pier Martino, Kyme, Alexander McQueen, JF Rey, Dita, Victoria Beckham, Cutler & Gross, Bottega Veneta, Tom Ford, Cavalli, Chopard, Persol, iO Ethical Italian Eyewear, dhe të tjerë. Shumica e markave janë risi në tregun e Maqedonisë, por janë të njohura për shkak të listës së aktorëve, këngëtarëve, artistëve që i mbajnë (Moscot: Johnny Depp, Lindberg: Meryl Strip, Queen Elizabeth, Elton John, etj), dhe janë të preferuara në Menheten, Londër, Soho, dhe Lafaet Paris. Dioptra Couture synon mundësinë për ta theksuar uniken e tij.

Ndiqni një pjesë të vogël të atmosferës të cilën e përjetuam gjatë hapjes së kapitullit të ri në optikë!