BASHKËPUNIMI ME REVISTËN PORTRET NË QERSHOR

"Syzet cilësore janë pasqyrë e karakterit dhe stilit..." Në numrin e qershorit të revistës Portret, Marija Kosturanova e tregoi historinë…
Прочитај повеќе

BASHKËPUNIMI ME REVISTËN PORTRET NË KORRIK

Në numrin e korrikut në revistën Portret, kishim mundësi të shohim shkëlqim dhe ekskluzivitet magjepsës të vetëm një pjese të…
Прочитај повеќе