Приказната на VOGUE EYEWEAR започнува во 1973 година под истото име како и познатиот моден магазин. Брендот ги одразува доминантните модни трендови во моментот, нуди широк глобален асортиман, и со тоа брзо прерасна во вистинско, меѓународно, современо име.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли