Очила за сонце дизајнирани според идеите на една од најголемите светски модни икони, Victoria Beckham. Рачно изработени во Италија, колекцијата на очила за сонце и оптички очила, нудат префинет и урбан изглед за сечиј вкус.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли