Името TOUCH се гради од 1921 година. Со текот на времето, идеите го поплочија патот на истражување и креативност, и денес се потврда на Sordelli Franco како компанија која урбаниот, футуристички дизајн го преточува во очила, и дистрибуира сопствена колекција со брендот TOUCH во Италија и во светот.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли