Брендот Ray Ban се карактеризира со бескраен стил, автентичност и слобода на изразување во секој детаљ од нивниот дизајн, и тоа е успешен “рецепт” за изработка на очила кој го негуваат со години, за сите генерации.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли