Ralph Lauren остава силен отпечаток во модниот свет со својата колекција на очила. Со елегантен дизајн, модерен пристап преку класични пропорции, секој пар очила на Лорен се израз на софистицираниот стил на дизајнерот.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли