Брендот Police од самиот почеток до денес го поплочува патот на casual модата, без да ја компромитира својата личност. Ова беше прикажано во текот на годините од страна на важни амбасадори на брендот, како што се Брус Вилис, Џорџ Клуни, Дејвид Бекам, Антонио Бандерас и фудбалската ѕвезда Нејмар Јуниор, кои ги толкуваа и изразија вредностите и стилот на Police.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли