Урбани и префинети. Бренд кој го поттикнува младешкиот дух и италијанската харизма кај секого. Моделите на Persol се истакнуваат со нивниот уникатен дизајн што ја доловува суштината и душата на секој што ги поседува.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли