Користејќи го убедувањето дека сржта на квалитетот е иновацијата, Oakley денес ги произведуваат едни од најдобрите и најквалитетните очила на пазарот. Брендот плени со иновација која овозможува промена на Oakley леќи за Oakley рамки. Со ваквите чекори во технологијата, Oakley стана еден од најдобрите и иновативните брендови, избор број еден на врвните атлетичари во светот. За брендот може да се зборува многу, но кратко и јасно може да се каже дека претставува вистинска синергија на науката и уметноста.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли