Колекцијата на Nina Ricci го слави постојаниот шарм и безвременската елеганција на иконите од шеесеттите и седумдесеттите години. Креативноста и експериментирањето се обединуваат за да генерираат стил со современо, сензуално чувство, засновани на совршена комбинација на секојдневен стил и женственост што го отсликува поетскиот, француски шарм на дизајнерот.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли