Miu Miu е Италијанска иконска куќа за висока женска мода. Како гранка на PRADA, го диригира безвременскиот стил кој е присутен на монденските булевари во Милано. Единствен моден додаток што зрачи со креативност и женственост.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли