Michael Kors е автентичен бренд. Колекциите на очила се обвиени со гламур и софистицираност, оставајќи белег на секој детаљ кој се наоѓа во иконскиот дизајн на брендот.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли