Модната галантерија на брендот Mexx е инспирирана од зуењето и енергијата на европските градови. Mexx очилата се кохезија на квалитетни рамки кои го имаат тој метрополитски изглед со рафиниран став. Очилата за сонце и оптичките очила нудат најдобра естетика, способност и функционалност.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли