MARC JACOBS е способен да создаде милион креативни решенија, да дизајнира нова, различна колекција на очила, само за да се сврти 180 степени следната сезона со неочекувани модели. Колекцијата очила на Marc Jacobs пренесува современ стил, во паметна кохезија помеѓу елеганцијата и спортската инспирација.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли