Младoста често се римува со безгрижност, но во младиот ум секогаш постои идеја која од ден на ден се оформува. Деветнаесет годишниот Адриано Лио од Тревисо, својата идеја на различни модни додатоци ја оформи во фабрика на идеи и уникатност – LIO OCHIALLI. Oчилата LIO се создадени од делови и разни додатоци на метал, бакар и челик, со рачна изработка и перфектен дизајн. Секогаш асиметрични и неописливо единствени. Добитници на безброј награди. 

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли