LINDBERG се најпознатите очила изработени од титаниум, префинети и дискретни, за деловни луѓе и сите оние што бараат совршенство. Со секој детаљ, изработка на рамка и дизајн, се нагласува естетиката, техничките иновации и беспрекорната линија на перфектноста!

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли