Jimmy Choo додава инстант гламур и мистерија со нивната палета на очила за сонце. Без разлика дали сте на дневна прошетка или навечер на концерт или на сончев викенд, очилата за сонце на Jimmy Choo го оплеменуваат Вашиот стил со свежина.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли