Колекцијата на очила на Givenchy го почитува стилот што ја карактеризира Француската модна куќа. Чисти, модерни, речиси квадратни линии кои имаат за цел да ја покажат вистинската субјективност и карактер на оној кој ги носи. Givenchy комбинира занаетчиство со технологија, што може да се забележи во секој детаљ на изработката.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли