Брендот Џорџо Армани има неспоредливо и безвременско чувство за стил. Визијата на Армани за светот на креативниот дизајн, не е само за вртење на главите, туку за оставање на траен впечаток. Чисти линии, суштинска елеганција и грижа за деталите, се основните концепти на кои се потпираат сите иконични дизајни на Џорџо Армани, па така и на стилот кој го воведе со дизајнот на очила.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли