Од 1927 година, FURLA создава чанти, обувки и модни аксесоари со исклучителен дизајн во Италија и ги дистрибуира во 65 земји во светот. Колекцијата Furla Eyewear го одразува духот на брендот, изработувајќи рамки со тенки и елегантни линии, дизајнирани да ги задоволат желбите на самоуверената жена на 21-от век.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли