Брендот Escada се залага за современа елеганција, cool гламур и сензуална женственост. Очилата нудат сè што е потребно за жени со посебно чувство за луксузен квалитет и гламур кој е интерпретиран на свеж, модерен начин.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли