Групацијата Ermenegildo Zegna е водечка Италијанска модна куќа на луксузни, модерни парчиња облека. Нивното знаење како водечка индустрија го преточуваат во едноставни, деловни очила за мажи на кои елеганцијата им е силна страна. Во 2010-та година, групацијата го славеше своето 100 годишно постоење. Денес постојат 543 Zegna салони во над 100 држави низ светот.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли