Бренд кој е создаден на почетокот на 80-тите од страна на Џорџо Армани, ги адресира потребите на трендовските клиенти кои го негуваат стилот на Армани. Основните елементи ги обновуваат со иновативни и трендовски шарени дизајни кои се одликуваат со современи линии.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли