DITA верува во спој на технологијата и модерниот дизајн. Очилата на DITA се изработени со титаниум, кој освен што ја дава потребната цврстина, Вашиот лик го оплеменува со прогресивност. Секогаш храбри и иновативни.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли