Cutler & Gross секогаш имале свој ексцентричен карактер. Кога зборуваме за рачно изработени очила, зборуваме и за ситните детали, линијата на рабовите… Сè тоа што дава идентитет на очилата и уникатност на тој што ги поседува. Cutler & Gross веруваат во различности.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли