Семејна традиција која ги следи корените на софистицираната Швајцарија. Технологија на уметноста со ексцеленција на изработката, резултира во очила со модерен дизајн и префинет изглед.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли