Софистициран, инспиративен, визионерски. Ова е она што ја опишува колекцијата на очила Céline, која ја изразува суштината на жената од 21-от век.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли