Елегантни, безвременски и оригинални: диоптриските очила и очилата за сонце на Cartier, ќе ви дадат специјален изглед на вашето лице. Рамките се изработуваат од бело, жолто или розево злато, и понекогаш се декорираат со дијаманти. Со своите многубројни колекции, францускиот креатор, секогаш нуди нешто спектакуларно.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли