Брендот Carolina Herrera е колекција што зрачи со диригирање на lifestyle во софистициран, но едноставен стил. Очилата Carolina Herrera се врежани со природна елеганција и беспрекорни детали.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли