BVLGARI, големиот италијански мајстор за драгоцени камења со интернационална слава, својата креативност ја проширува во дизајнирање на еден од најексклузивните брендови на очила со современ дизајн, уникатен стил и гламурозни детали, и врвен квалитет.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли