Bottega Veneta е италијански бренд со светски, уникатен изглед. Со нивниот ненадминат квалитет, тие етаблираа нов стандард во луксузната изработка на очила.
Почнувајќи во 1966 година, па се до денес, очилата се изработуваат со големо внимание на деталите, прецизност и екстремен префекционизам.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли