21.06.2017, среда, со почеток во 15 часот, присуствувавме на промоција и запознавање на бенефитите на светски познатиот и афирмиран бренд за спортски очила – OAKLEY.

OAKLEY очилата важат за најдобри спортски очила и токму поради нивните квалитетни стакла, кои се прогласени за најдобри во светот, огромен број на спортисти и атлетичари својата доверба ја имаат во овој бренд.

Настанот гарантираше неверојатно искуство во осознавање на патот на очилата кои се врвни технолошки достигнувања и имаат беспрекорен дизајн.