СОРАБОТКА СО ПОРТРЕТ МАГАЗИН ВО МЕСЕЦ ЈУНИ

"Квалитетните очила се огледало на карактерот и стилот..." Во јунскиот број на Портрет Магазин, Марија Костуранова ни ја пренесе приказната…
Прочитај повеќе

СОРАБОТКА СО ПОРТРЕТ МАГАЗИН ВО МЕСЕЦ ЈУЛИ

Во Јулскиот број на Портрет магазин, можевме да ја погледнеме префинетоста, гламурот и ексклузивноста на само еден дел од очилата…
Прочитај повеќе