Контакт

Dioptra COUTURE

Салонот на Dioptra COUTURE може да го најдете на Плоштад Македонија, во склоп на хотелот Marriott, кон улицата Максим Горки.

Контакт телефон:
+389 2 3111 164
+389 78 334 545

info@dioptra.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник – петок:
09.00 ч. до 21.00 ч.

сабота:
09.00 ч. до 17.00 ч.


Dioptra Optics Скопје – ГТЦ

Кеј 13-ти Ноември ГТЦ приземје, локал 190

Контакт телефон:
+389 2 3 231 660
+389 78 220 680

info@dioptra.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник – петок:
09.00 ч. до 21.00 ч.

сабота:
09.00 ч. до 17.00 ч.


Dioptra Optics Скопје – Лептокарија

Лептокарија, Партизански Одреди 64А

Контакт телефон:
+389 2 305 2001
+389 78 325 705

info@dioptra.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник – петок:
09.00 ч. до 21.00 ч.

сабота:
09.00 ч. до 17.00 ч.


Dioptra Optics, Болница Aџибадем СИСТИНА Скопје

Аџибадем Систина

ул. Скупи 5А (зграда Б)

Контакт телефон:
+389 2 3069 690
+389 78 459 240

info@dioptra.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник – петок:
09.00 ч. до 17.00 ч.

сабота:
09.00 ч. до 14.00 ч.


Dioptra Optics, Струмица

Маршал Тито бр. 42

Контакт телефон:
+389 34 552 171
+389 78 220 580

info@dioptra.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник – петок:
10.00 ч. до 18.00 ч.

сабота:
10.00 ч. до 17.00 ч.


Dioptra OUTLET, ТЦ Беверли Хилс

Салонот на Dioptra OUTLET може да го најдете во Скопје, ТЦ БЕВЕРЛИ ХИЛС, Народен Фронт 19а, лок.23

Контакт телефон:
+389 2 3128 007
+389 78 217 659

info@dioptra.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник – петок:
10.00 ч. до 20.00 ч.

сабота:
10.00 ч. до 15.00 ч.