Syzet e diellit të dizajnuara sipas ideve të një prej ikonave më të mëdha të botës së modës, Victoria Beckham. Të punuara me dorë në Itali, koleksioni i syzeve të diellit dhe atyre optike, ofrojnë një pamje të shkëlqyer dhe urbane për shijen e secilit.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli