Versace është një shtëpi prestigjioze e modës e cila me dizajnet e veta, krijon një stil të jetës dhe është simbol i luksit italian në mbarë botën. Është projektuar për burra dhe gratë që kërkojnë stil joshës, që i kombinon përsosmëria dhe joshja seksuale. Syzet e tyre i pasqyrojnë të gjitha detajet e veçanta dhe bukuritë, për të cilat është e njohur shtëpia e modës.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli