Emri TOUCH ndërtohet që nga viti 1921. Me kalimin e kohës, idetë e hapën rrugën e hulumtimit dhe krijimtarisë, dhe tani janë konfirmim i Sordelli Franco, si një kompani e cila dizajnin urban dhe futuristik e shndërron në syze, dhe shpërndan koleksion personal të markës TOUCH në Itali dhe në mbarë botën.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli