Një emër që është i njohur mirë. Bota e modës nuk është e plotë pa krijimtarinë e Tom Ford-it. Industria e syzeve është e pasuruar me dizajnet e tij ikonike dhe të krijuara për të përfaqësuar një aksesor të pashmangshëm të modës.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli