Thom Browne është një disenjator amerikan i modës. Pronar dhe themelues i Thom Browne, një institucion i modës në Nju Jork. Syzet e tij janë të mbështjellë në një dizajn, që e thithin nga shpirti urban i vetë qytetit, dhe eleganca e mjediseve në Menheten, duke shtuar lidhjen retro të syzeve të aviatorëve të viteve të ’40-ta.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli