Në botën e Stella McCartney i kthehemi ekologjisë dhe jetesës së shëndetshme. Materialet organike, që janë përdorur në punën e tyre i përfshin edhe syzet, të cilët me të njëjtën dashuri ndaj cilësisë dhe ekologjisë, janë të dizajnuara sipas nevojave të klientit.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli