SNOB Milano marka është krejtësisht e ndryshme dhe është një sfidë dizajnuese, që syzet e diellit dhe syzet me dioptri i kombinon në një mënyrë interesante, clip-on.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli