Emri Roberto Cavalli është sinonim i ekspertizës i shndërruar në mendime të modës dhe dizajne ikonë.Bota e tij është e mbushur me ndjeshmëri, elegancë, uniken, luksin dhe bukurinë. Syzet e tij janë një pasqyrim i çdo dizajni të tij.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli