Marka Ray Ban karakterizohet me stil të pafund, vërtetësi dhe liri të shprehjes në çdo detaj të dizajnit të tyre, dhe kjo është një “recetë” e suksesshme për përpunimin e syzeve, që e ruajnë me vite, për të gjitha brezat.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli